15. januar 2011...21:23

Jægersborggade indstillet til pris

Jump to Comments

Arkitektforeningens københavnske lokalafdeling har nomineret Jægersborggade til prisen ‘Årets Lille Arne’.
Begrundelsen for nomineringen er at ‘Jægersborggade i de seneste år har gennemgået en rivende udvikling. Gaden er blevet centrum for gadekunst og har både nye spændende forretninger, caféer og restauranter i topklasse. Der har været fokus på at skabe et gaderum med mangfoldighed og iværksætterdrømme, og her har  midlertidige udstillinger i tomme bustiksvinduer og gadeinstallationer været med til at gøre gaden og området attraktivt. Vi nominerer Jægersborggade til en lille Arne for aktivt og målrettet at forbedre byens rum både for beboere og for København.’

Vi er utrolig stolte af denne nominering og anerkendelse af at Gaden Finder Vej har spillet en aktiv rolle i at udvikle Jægersborggade. Vi vil benytte lejligheden til at takke alle involverede parter: de udstillende kunstnere, de mange hjælpende hænder og AB Jæger for at gå med på idéen om Jægersborggade som et midlertidigt gallerirum.

Prisen uddeles fredag d. 21. januar i Arkitekternes Hus i Strandgade kl. 16.30.

Skriv en kommentar