3. december 2009...00:23

Den tavse kamp om rummet

Jump to Comments

Den tavse kamp om rummet.

”I Jægersborggade har arkitekter, designere og kunstnere gennem de seneste måneder skabt et projekt af tomme butikslokaler og butiksskilte med påskrift, som skal bringe liv til gaden. Initiativet kalder umiddelbart på associationer til Kødbyen og andre steder, hvor kreative unge virksomheder sætter ind for at bringe nyt liv i byen.

Men i Jægersborggade er det knapt så enkelt at skabe ny livsførelse. Gaden reguleres nemlig af flere grupper med ret forskellige interesser, og her skal man forhandle for at opholde sig. ”

GÅ IND PÅ OVENSTÅENDE LINK FOR AT LÆSE HELE KARINA CONRADSENS ARTIKEL PÅ COPENHAGEN X / WWW.CPHX.DK

1 kommentar

  • Vildt jægermeister trumf. alternativ cool debat, omend det er dialog for nogle(intellektuelle&kreative) & monolog for andre(muldvarp=monotont dikterede væs´ner). Verdensklasse rent digitalt(web+grafik), fabelagtigt analogt(skilte+events/venues altså rum-aktivitet+udstillinger) Udnytter det tomme rum, som fortsat er rummeligt, men midlertidigt evakueret & reddet ud af kedsomheden for en rum tid … o v e r a l l; Lovely intelligent project. Good gone !


Skriv en kommentar